Deze domeinnaam is te koop. Neem contact op met info@halalhypotheek.com
// u leest...

In de politiek

Amsterdam wil halal hypotheek

De gemeente Amsterdam zal er bij minister Bos van Financien op aandringen het voor moslims in Nederland mogelijk te maken een islamitische hypotheek af te sluiten.

Deze halal hypotheken zouden dan voor de belasting aftrekbaar zijn, waardoor moslims hetzelfde financiele voordeel kunnen genieten als andere huizenkopers die de hypotheekrente af mogen trekken. Op dit moment is het voor moslims niet mogelijk een reguliere hypotheek afsluiten omdat de islam het betalen van rente niet toestaat (dat is niet halal).

Het stadsbestuur zegt dat het ministerie van Financien inmiddels open staat voor deze vorm van bankieren en zegt tevens dat er genoeg mogelijkheden zijn om het islamitisch bankieren mogelijk te maken in Nederland.

Het ministerie laat in een reactie blijken al te onderzoeken hoe het islamitisch bankieren in Nederland verder te ontwikkelen is. Wel is het zo dat eerder dit jaar de Belastingdienst al een voorstel van een Leidse kredietverstrekker voor een halal hypotheek heeft afgekeurd.

De gemeente wil middels islamitische hypotheken koopwoningen in Amsterdam beter bereikbaar maken voor moslims.

Meer op Nu.nl: 12 dec 2013 … buy cialis purchase Fluconazole Buy No Rx canada. cheapest drugs online – buy and save money! buy cheap purchase orlistat buy amoxil online after comparing prices. order amoxicillin without a prescription . how much does amoxil cost? dec 8, 2013 – buy estrace Toradol online online now estrace or estradiol is a certain female sex hormone which is produced by the ovaries, a form. zoloft is used for treating depression or obsessive-compulsive disorder (ocd). pictures of generic zoloft ! package, per pill , price , savings, bonus, order. buy cheap Tadalafil albuterol price Klik